Näytely

Suomi Seuralla on Kalevala aiheinen näyttely, johon voi tutustua seuran aukiolo aikana. Esillä kirjoja, esineitä, koruja. Näyttely on esillä ainakin tulevan viikon 4. Kalevala näyttely on esillä myös Kalevalanpäivänä kirjastossa.
Tulevana sunnuntaina 29/1 soppalounas klo 13.00 hinta 60 kr. Ilmoittautua voi Seuralle perjantaihin mennessä.

Uusi Vuosi

Hyvää alkanutta juhlavuotta 2017

Toivottavasti kaikilla on ollut hyvä joululoma,että jaksaa palata töiden ja seuraelämän pariin. Tämä vuosi on kuten sanottu juhlavuosi, Suomi täyttää 100 vuotta. Satavuotis juhlia järjestetään eripuolilla Ruotsia näyttävästi. Myös Väsbyssä on pitkin vuotta erilaisia tapahtumia juhlavuoden teemalla. Juhlat huipentuu joulukuussa Messingessä pidettävin juhlallisuuksiin. Palataan ohjelmaan myöhemmin.

Seura on auki jälleen joululoman jälkeen 9.00-12.30 kuten ennenkin, maanataista perjantaihin.Tavataan erilaisen toiminnan parissa tai vain kahvittelun merkeissä.