Marraskuu

Taas on kuukausi vaihtunut, ja talvikin tulla tupsahti. Toivottavasti lumi pysyy jonkinaikaa, eikä sula muutaman päivän päästä pois ja tule taas liukkaat kelit.

Ensiksi kiitos hyvästä teatteri esityksestä lokakuun lopussa. Kiitos sitä katsomaan tulleille, 100 henkilölle. On kiva vastaisuudessakin järjestää kulttuuritapahtumia, joihin tullaan katsomaan,kuntelemaan. Syyskokouskin tuli pidettyä, uusi johtokunta vuodelle 2017 valittua. Tässä kokouksessa valittiin vain yksi yhteinen johtokunta.Tämä päätöshän tehtiin kevät kokouksessa. Tämä muutos vain ja ainoastaan siksi, että kahteen johtokuntaan oli vaikea saada jäseniä. Mitään toimintoja tai jaostoja ei ole lopetettu, eikä olla lopettamassa. Johtokunnan toiminta orkanisoitiin vain tehokkaammaksi.

Marraskuussakin tapahtuu.

Lasten kekri on tarkoitus pitää lauantaina 12/11 klo 13-16. Lapset askartelisivat, ja heille kerrottaan mikä Kekri on. He saavat välipalan ja vanhemmille kahvit. Tämä on tarkoitettu 5-10 vuotiaille. Ilmoittautua ehtii vielä Seuralle.

Pojat keittelevät kalasoppaa sunnuntaina 20/11. Soppalounas alkaa klo 13.00 ja hinta on 60 kr. Viimenen ilmoittautumispäivä on 17/11
Päätettiin pitää askartelupäivä 23/11, aloitamme klo 12.00 ja  siitä eteenpäin. Sillon voi tulla Seuralle askartelemaan jouluisia askerteluja.
Vielä sananen joulukuustakin. 6/12 itsenäisyyspäinjuhla Vilundan seurakunta talolla. Joulumyyjäiset 16/12 Seuralla, tilauksia laatikoista ja leivonnaisista voi jättää seuralle. Joulukuun tapahtumista lisätietoa myöhemmin.