Muistutus

Mustutus lauantain teatteriesityksestä!

29/10 klo 13.00 Laulajan testamentti Messingessä, uudessa kulttuuritalossa asemman vieressä. Liput 100 kr, käteismaksu. Lipunmyynti alkaa tuntia ennen esitystä. Esitys kestää n 1,5 t taukoineen.

Toinen muistutus sunnuntain syyskokouksesta klo 13.00 seuralla!

Lokakuu

Ihanan ,lämpimän syyskuun jälkeen tuntuu alkanut lokakuu todella kylmältä.

Onneksi saimme viettää syysriehan lämpimissä oloissa, ei tikanheittäjiltä paleltunut sormet. Kaarinasta ja Oivasta leivottiin tikkamestarit. Emme ehtineet pelata Mölkkyä ollenkaan, mutta päätimme ottaa mölkkykilpailun kävelypäivän loppu huipentumaksi.

Kuten sanottu lokakuuta mennään, tässä kuussa on paljon tapahtumia.
Toivottavasti kävitte kuuntelemassa Duo Nordia lauantaina 8/10!

16/10 on valtakunnallinen kävelypäivä. Päätimme kokoontua seuralla klo 12.00. Jokainen saa tehdä oman tuntuisen kävelylenkin, sauvoilla tai ilman, yksin tai rymässä, matkan pituudella ei ole väliä. Juodaan kahvit lämmikkeeksi, ja otetaan Mölkky kisa kävelyn jälkeen. Matkan pituuden voi arvioida itse, jos haluaa sen voi ilmoittaa RSKL:ään. Siellä arvotaan kävelijöiden kesken palkintoja.

Perinteistä Kekri-juhlaa(sadonkorjuu juhla) vietetään Seuralla 22/10 klo 14.00.
Aterian hinta 80 kr, sisältää perinteisen lammaskaalikeiton, vispipuuron, pieniä piirakoita ja kahvit omenapiirakan kera. Ilmoittautumiset Seuralle 19/10 mennessä.
29/10 on teatteriesityksen vuoro. Teatteriryhmä Tuikku esittää "Laulajan testamentin" Messingessä, uudessa kulttuuritalossa klo 13.00, liput 100 kr. Lippuja aletaan myymään tuntia ennen esityksen alkua.
lisätietoja saa Seuralta.

30/10 klo 13.00 sääntömääräinen syyskokous. Esillä ensivuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio. Valitaan vuodelle 2017 uusi johtokunta.
Kahvitarjoilu!