Syyskuu

Hei, toivottovasti kaikilla on ollut hyvät kesälomat. Seura aukesi elokuun alussa pienimuotoisilla toiminnoilla. Osa porukasta oli vieläkin lomilla. Nyt kun on jo syyskuu alkavat kaikki olla jo takaisin ja toiminnat toimivat omalla painollaan taas. Kitka harjoittelee maanantaisin Optimusvägenillä Abf:n tiloissa.Uusija tannsijoita kaivataan kivaan porukkaan, lisätietoa Eino Ylä-Korvelta. Lentopalloa pelataan Runbyn koululla perjantaisin. Te jotka olette kyselleet saunaa. niin pelin jälkeen on mahdollisuus saunomiseen. Lisätietoja saa Kari Kuroselta.Eläkeläiset pitävät Seuraa auki maannataista perjantaihin 9.00-12.30.Seuralta saa tietoa eri päivien tapahtumista.

Syysriehaa vietetään perinteisten menoin 24/9 klo 10-14 Seuralla. Grillataan ,pelataan mölkkyä,heitellään tikkaa, seurustellaan. Samalla voitte ostaa kotiin vietäväksi kotileivonnaisia.

Kekri juhla on 22/10,aika ilmoitetaan myöhemmin. 29/10 on teatteri esitys Laulajan testamentti Mässingessä. Tarkempaa tietoa ajasta ja esityksestä myöhemmin.

Sääntömääräinen syyskokous 30/10 klo13.00. Laittakaa nämä päivämäärät allakkaan.