Seura

Nyt on Seuran remontti valmis (keittiöpuoli), joten avamme jälleen. tällä viikolla parlamentti matkan takia on Seura auki vain maanantaina ja tiistaina. Ensi viikolla auki normaalisti maanantaista perjantaihin.
Soppalounas,jota remontin takia ei voitu pitää, on 3/4 sunnuntaina klo 13.00. Ilmoittautua voi Seuralle.
Suunnitteila on teatterimatka kaupungiin katsomaan "Fosterlandet", jos kiinnostuneita löytyy tarpeeksi, bussikuljetus järjestetään.Esitys on ruotsiksi, mutta teksitetty suomeksi. Retki on suunniteltu toukokuuksi. Myös tähän voi ilmoittautua seuralle, kiinnostaa, sieltä saa myös lisätietoa.
Nyt on kaikki kevätkokoukset pidetty hyvässä hengessä. Pääseuran kevät kokouksessa päätettiin yhdestä yhteisestä johtokunnansta vuodesta 2017 lähtien. Tämä vain siksi,että on helpompi saada ihmisiä johtokuntaan. Toiminnat jatkuvat entisellään ja jaostot pysyvät entisellään.