Lokakuu

Hei, lokaakuun kuulumisia tässä. Muistakaa lauantain syyskokous klo 12.00 Suomi Seuralla BJÖRKVALLAVÄGEN 10. Elikkä emme ole vielä muuttaneet takaisin. Tämä kokous on todella tärkeä, syyskokousasioiden lisäksi käsitellään muuttoa ja voiko olla vain yksi"Seura". Tämä asia selitetään tarkemmin paikan päällä.

Mitä muuttoon tulee, oli jo ikkunat rikottu ,vakkemme ole edes muuttanent. Meillä oli tapaaminen Väsbyhemin edustajan kanssa tapauksesta. Heillä on kokous tänään (29/10), jossa pohditaan mitä ikkunoille tehdään. kun tämä kivittely tuntuu jatkuvan ja pahenevan vaan.

No positiivistakin on, ensimmänen soppalounas syöty, syöjiä paikalla oikein mukavasti ja soppa oli hyvää. Lounaat jatkuvat!

Uutisia

Pitkästä aikaa kuulumisia. Syysrieha pidetty aurinkoisessa säässä,kävijöitä ihan kiitettävästi aina ulkomaita myöten."Ulkomaalaiset" toivat kaivattua väriä sekä tikka kisaan että mölkkyyn.

Muutto on edelleen avoin, pallo on Väsbyhemillä. Haluamme mennä katsomaan paikat ennenkuin kirjoitamme vuokrasopimuksen alle. Väsbyhem haluaa ,että muutamme kuiden vaihteessa,mutta se on avoin pääsemmekö muuttamaan silloin. Mutta kaikesta huolimatta aloitamme taas soppalounaat. Ensimmäinen kerta on 25/10 klo 13.00 Björkvallavägenillä,lounaan hinta 50:kr ilmoitautukaa Seuralle 23/10 mennessä