Kekri

Kekri- juhlan päivämäärä tulee muuttumaan, ilmoitetaan myöhemmin. ELI KEKRI-JUHLA EI OLE 31/10

Syyskuu

Hei vaan kesä on mennyt ja syksy tekee tuloaan,ei puhuta kesästä sen enempää. Seura on taas auki entiseen malliin 9.00-12.30. Kevätkokouksessa päätimme,että muutamme entisiin remontoituihin tiloihin takasin. Luulimme, että olisimme pääseet sinne elo-syyskuun vaihteessa. Mutta nyt tilanne osoitautui sellaiseksi, että entisissä tiloissa on vesivaurio ja lattiaa pitää kuivattaa, joten emme tiedä vielä milloin se on valmis, eli muutto viivästyy.Ilmottelemme täällä kotisivulla, milloin muutto tapahtuu.

Olemme kuitenkin päättäneet seuravia asioita tapahtuvaksi. Syysrieha 26/9 klo 10-14 Björkvallavägen 10 ,perinteisin menoin. Tikanheittoa,mölkkyä, grillausta,,kahvittelua, kirpputoria ym.

Syyskokous pidetään 31/10 klo 12.00, kokouksen jälkeen perinteinen  Kekri-juhla. Paikka on vielä avoin, eli emme tiedä olemmeko muuttaneet jo, vain olemmeko vielä Björkvallavägenillä.