Puhelin

Olemme pahollamme, jos olette yrittäneet  soittaa meille, mutta puhelimme ei toimi vieläkään. Teknikko on käynyt kyllä yrittämässä "koplata" sitä tuloksetta. Asiaa pallotellaan sinne ja tänne, emmekä me mahda sille mitään.

Toivomme pikaista ratkaisua!

uudet tilat

Nyt on muuttokuormia purettu, ja uudet tilat alkavat hahmottua.

Seuran eläkejaosto pitää Seuraa auki maanantaista perjantaihin 9.00- 12.30. Toistaiseksi ei ole tiistain ilta-aukioloa. Ilmoittelemme tuonempana  milloin myös seura on auki iltasella,jotta myös työssä käyvillä on mahdollisuus tulla piipahtamaan.

Käykää tutustumassa uusiin tiloihin ja ehdottamassa uusia toimintoja. Nyt on mahdollisuuksia harrastaa eri juttuja tilaa on.

Muistakaa myös ne tärkeät päivämäärät. Syysrieha ja tupaantuliaiset 4/10 klo 10-14.vietetään perinteisin menoin. Seura tarjoaa "pullakahvit"

Sääntömääräinen syyskokous 26/10 klo 13.00. Valitaan uusi johtokunta vuodelle 2014. Käsitellään jäsenmaksun korotus, ym tärkeitä asioita.

27/9 on Centrumissa yhdistyspäivät, siellä on Seuralla myös pöytä.

Ja vielä kerran se uuden paikan osoite: Björkvallavägen 10 talon takapuolella, Väsbyn kolua vastapäätä. Oven pielessä on postilaatikko,jossa lukee Suomi Seura/Finska Förening