Uudet tilat

Suomi Seura on suljettu muuton takia. Kuten aikaisemmin olemme kertoneet, aletaan tätä taloa remontoimaan. Ja kaikki asukkaat joutuvat evakkoon,me mukaanlukien.

Tällä viikokolla(35) tulee muuttoauto hakemaan tavaroita uuteen paikkaan. Ensiviikolla järjestelemme paikkoja ja tavaroita.

Avaamme jälleen 8/9 maanantaina uusissa tiloissa Björkvallavägen 10:ssä ,talon takapuolella Väsbyn koulun vastapäätä. Se on sama talo, missä sijaitsee Mirjamin atelje' ja Punaisen ristin kirpputori.

Tervetuloa uuten paikkaan.Pyrimme jatkamaan entisiä toimintoja, sekä keksimään uusia. Tilat ovat puolet isommat kuin entisessä, joten uusille toiminnoille on mahdollisuuksia. "Ideoita" vastaanotetaan. Paikka voi myös vuokrata tulevaisuudessa.

Meidän puhelin ei toimi vielä, ottakaa yhteyttä johtokunnan jäseniin tarvittaessa.

Kitka on aloittanut harjoitukset maanantaisin, samoin lentopallo jatkuu perjantaisin. Pesäpalloakin pelataan sunnuntaisin sään ja muiden asioiden salliessa.