Toiminnat

Seura on auki ma-pe 9.00- 12.30. Viikosta 38 myös tiistai-iltaisin 16.00-19.00.

Toiminnat ovat käynnissä. Lentopalloa perjantaisin Runbyn koulun jumppasalissa klo 19.00-->. Kitka harjoittelee maanantaisin klo 18.15-21.00 ABF:n tiloissa Optimusvägen 12. Bingoa torstaisin Seuralla, leipurit kokoontuvat tiistaisin. Muusta toiminnasta saa tietoa seuralta.

Syksy

Hyvää aurinkoista syksyä. Toivottavasti teillä on ollut hyvät kesälomat ja akut ovat taas ladattu täyteen. Syksykin on alkanut lämpimästi, syyskuu on ainakin ollut aivan ihana tähän mennessä. Toiminnatkin ovat pääseet vauhtiin Seuralla entiseen tapaan.

Perinteinen syysrieha on 21/9 klo 10-14 Seuralla. Silloin tietenkin on kovat tikka- ja mölkky kisat, makkarangrillausta, kahvittelua,seurustelua, kirpputori ja kotileivonnaisia. Tulkaa joukolla mukaan.