"Vappurieha"

Nyt on "Vappurieha" vietetty. Sää suosi meitä todella tänään. Vierailijat saivat istua ulkona lämpimässä auringonpaisteessa nautiskelemassa kahvista ja pullasta, simasta,makoisia vohveleista oikein lakkahillon kera.Unohtamatta suomalaista grillimakkaraakaan. Tikka- ja mölkky kisat löysivät voittajansa.

Tiistaina vapunaatona ei ole ilta-aukioloa,vaan menemme vappukokolle!

Perjantaina 3/5 on Seura myös suljettu, majoitamme Hiiden rastin suunnistajia, kunnes he pääsevät majoittumaan koululle. Toivotaan heille onnea Tio-mila suunistuskilpailussa.

Vappurieha

Vappurieha Seuralla 27/4 klo 10-14.

Tikanheittoa,mölkkyä,grillausta,seurustelua. Samalla voit tehdä vappuostokset. Myynissä kotileivonnaisia, simaa sekä kirpputoritavaraa.

Kahvihetki

Lauantaina 20/4 Suomi Seuralla järjestetään vanhan ajankahvihetki 11-14

Tarjolla leipureiden herkullisia leivonnaisia ja kahvia,hinta 30 kr.

Kahvin ja leivonnaisten nautiskelun ohella voit tutustua erilaisiin suomalaisiin kahvikuppeihin ym kahviin liittyviin esineisiin.