syysinformatiota

Syksy on jo pikällä menossa.Toivottavasti kaikilla on ollu hyvä kesä.

Syksy on tuonut tullessaan taas toiminnot seuralle ja muihin toimipaikkoihin.

Eläkeläiset pitävät seuraa auki kuten tavallista maanantaista perjantaihin 9-13, joskus pitempäänkin.

Letopallo jatkuu perjantaisin Runbyn koululla klo 19.00

Kitka harjoittelee Odenslundan koululla sunnuntaisin klo 16.00

Iloiset leipurit palaavat kesätauolta ja tapaavat 20/9 tiistaina suunnittelun merkeissä.

Teatterilaiset harjoittelevat keskiviikkoisin seuralla. Kaikista toiminnoista saa lisätietoa seuralta Puh: 59080509

Syksy on aika vilkas. Ensin on perinteinen Syysrieha Seuran pihassa 24/9 klo 10-15.

1/10 olemme Centrumissa yhdistysmessuilla.

8/10 klo16.00 lauantaina saamme teatterivierailun Södertäljestä.He tulevat esittämään näytelmän Revisoori .Se pohjautuu Nikolai Gogolin teokseen, jota ohjaaja ja käsikirjoittaja Anna-Maria Ingerö on soveltanut nykyaiakaan.Liput esitykseen maksavat 120 kr jäsenille ja ei jäsenille 150 kr.Hintaan sisältyy kahvi/mehu ja pulla.Myös rullatulissa istuvat ovat tervetulleita.Jos hei tarvitsevat avustajaa, pääsee avustaja ilmaiseksi.

Syyskokous on 12/11-11 klo 12.00

Syyskokouksen jälkeen pidetään Kekri-juhlat. Mehän päätimme viimen vuonna tehdä tästä perinteen. Ruokailuun ilmoittaudutaan seuralle ja se maksaa 70 kr, Ruokalista tulee myöhemmin,mutta lienee aikalailla samanlainen kuin viimen vuonna.

Kultturikotilaiset suunnittelevat Piirakka-partya 15/10 seuralla.Siitä tarkempaa tietoa hieman myöhemmin.