Maaliskuu

Hei

Seura on kiinni huuhtikuun loppuun asti. Toivotaan, että tilanne alkaa helpottua, mutta seurataan mitä viranomaiset sanovat tilanteesta jatkossa.

Seuran piha on edelleen kurainen  ja siellä on muutama parakki tähteellä. Korjausmiehet juoksentelevat edes takaisin tekemässä loppu töitä. Joten emme edes voi tavata pihalla kahvittelun merkeissä välimatkaa pitäen.

Kehuja Seuralle, voitimme "Kävellen kuntoon projektin", jonka RSE järjestää.

1. Upplands Väsbyn Suomi Seura 2762 rastia

2. Finspångan Suomi-Seura 2532 rastia

3. Skövden eläkeläisyhdistys Vipinä 2100 rastia

Jäsennemme Aino Katila voitti kolmannen palkinnon arpajaisissa.

Nyt on uusi kävelykampanja käynissä. 1/3-31/5 ajalla. Reipas puolentunnin kävely oikeutta rastiin kyseisenä päivänä. Yksi rasti päivää kohden. Jos teillä ei ole kävelylappuja, niitä saa Seuralta, ottakaa yhteyttä johtokuntaan. Tai tulostamalla sen Rskl:n sivulta. Täytetty laput jätetään Seuralle 4/6 menessä.

KEVÄTKOKOKOUS 15/4-21 KLO 17.00

Vain johtokunta paikalla fyysisesti. Jäsen ovat saaneet kokouspapetit e-postilla tai tavallisella kirjeellä.

Tärkeää,että vastaatte kysymyksiin.