Toukokuu

Hei Seuran kiinniolo jatkuu. Juuri nyt emme tiedä kuinka kauan. Kaikki riippuu viranomaisten päätöksistä.

Hyvää kevään jatkoa ja kesän odottelua.

Maaliskuu

Hei

Seura on kiinni huuhtikuun loppuun asti. Toivotaan, että tilanne alkaa helpottua, mutta seurataan mitä viranomaiset sanovat tilanteesta jatkossa.

Seuran piha on edelleen kurainen  ja siellä on muutama parakki tähteellä. Korjausmiehet juoksentelevat edes takaisin tekemässä loppu töitä. Joten emme edes voi tavata pihalla kahvittelun merkeissä välimatkaa pitäen.

Kehuja Seuralle, voitimme "Kävellen kuntoon projektin", jonka RSE järjestää.

1. Upplands Väsbyn Suomi Seura 2762 rastia

2. Finspångan Suomi-Seura 2532 rastia

3. Skövden eläkeläisyhdistys Vipinä 2100 rastia

Jäsennemme Aino Katila voitti kolmannen palkinnon arpajaisissa.

Nyt on uusi kävelykampanja käynissä. 1/3-31/5 ajalla. Reipas puolentunnin kävely oikeutta rastiin kyseisenä päivänä. Yksi rasti päivää kohden. Jos teillä ei ole kävelylappuja, niitä saa Seuralta, ottakaa yhteyttä johtokuntaan. Tai tulostamalla sen Rskl:n sivulta. Täytetty laput jätetään Seuralle 4/6 menessä.

KEVÄTKOKOKOUS 15/4-21 KLO 17.00

Vain johtokunta paikalla fyysisesti. Jäsen ovat saaneet kokouspapetit e-postilla tai tavallisella kirjeellä.

Tärkeää,että vastaatte kysymyksiin.

Helmikuu

Hei taas!

Seura on edelleen kiinni.Johtokunta teki päätöksen kiinniolosta 30/4 asti.
Vaikkei olisi tätä Corona-pandemiaa, niin juuri nyt ei sisällä eikä ulkona voi olla.
Seuran tilojen ikkunat tullaan vaihtamaan. Tarkaa päivämäärää ei ole vielä.
Mutta ikkunoiden edustat pitää olla vapaat tavarasta metrin verran, jotta vaihto onnistuu.

Ahkerat pojat ovat olleet siirtämässä huonekalut ym. tieltä, joten kokoontumis-tilaa ei ole. Ja kaiken muun lisäksi pihakin on myllätty ylös alaisin. Seinän viereen tehdään jonkinlaista salaojitusta. Pihassa on isoja hiekkakasoja ja koneita. Mutta eiköhän kaikki tämä ole valmista kevääseen menness.
Toivotaan, että saadaan rokotukset ja pikkuhiljaa palattaisiin jotakuinkin normaaleihin oloihin.

Tätä odotellessa hyvää kevään jatkoa!

Tammikuu

Hyvää alkanutta vuotta, toivottavasti vuodesta tulee edellistä parempi.

Vallitsevien olosuhteiden ja sääntöjen takia pidämme seuran kiinni koko tammikuun.

Palaame asiaan kuunloppussa, mitä jatkossa tapahtuu.