Lokakuu

Lokakuu jo menossa. Seura on nyt ollut auki kuukauden ja iloinen pörinä on täyttänyt huoneiston.

Rse:n Tukholman piiri järjestää perinteisen jouluristeilyn 30/11-2/12 Helsinkiin.

Viimenen ilmoitautumispäivä on 13/10, joten aikaa ei ole paljon. Matkalle ilmoitautumiset ja lisätiedot Seuralta aukioloaikana(9.00-12.30).

Seuran aukioloaika muuttuu 11/10 -2021 lähtien.

Seura on auki maanantaista perjantaihin 9.30-13.00

Retki

Seura järjestää retken Norrtäljen Brenneriet 26/10.

Tutustumme tislaamoon, siellä on mahdollisuus ostaa maistiaisia, jos haluaa.

Vierailun jälkeen risteilemme Rosellalla Ahvenanmaalle ja syömme buffeen laivassa. Retki on koko päivän kestävä.
Hinta 801/752 kr. Hinta riippuu otatko olutta/ viiniä ruualle vai et.Seura avustaa jäseniään, muut maksavat täyden hinnan.

Ilmoitaudu retkelle mahdollisiman pian  seuralle. Nimi, syntymäaiaka, ei viimeisiä numeroita, kansalaisuus, viini/olut vai ei.

Sitten olisi tarjolla luentoja, aika ja paikka vielä avoin. Valitse mikä kiinostaa, eniten ääniä sanut ehdotus valitaan. Ilmoitaudu seulle.

Stressiesitelä
Elämänilo
Pieni unikoulu
Luento hyvinvoinnista. Vanhenemisen salaisuus-terveempi ja pitempi elämä.

Muistakaa ilmoitautua soppa sunnuntaille.

Soppasunnuntai

3/10  klo 13.00 on Seuralla soppasunnuntai

Silloin on tarjolla jauhelihakeittoa. Viimeinen ilmoitautumispäivä sopalle on 29/9 keskiviikko. Ilmoittautua voi Seuralle aukioloaikana.

Syyskuu

Hei kaikille

Nyt on Seura taas auki, jos viranomaiset ei toisin päätä. Olemme auki maanantaista perjantaihin 9.00-12.30.

Jumppa alkaa keskiviikkona 8/9 klo 10.00

Bingo alkaa torstaina 9/9 klo 10.00

Muu viikon ohjelma vielä auki.

Opinto- ja kultturimatka Tallinnaan. Tämän järjestää RSE:n Tukholman piiri. Matka tapahtuu 28-30/9. Lisä infoa saat Seuralta . Viimeinen ilmoitautumispäivä matkalle on 10/9.