Kesäkuu

Hei

Pidämme Seuran suljettuna kesän ajan. Avaamme 30/8 klo 9.00, jos korona tilanne sen sallii. Pidämme seuran auki koko sen viikon(35) 9.00-12.30.

Otamme sitten kantaa viikolla jatkosta.

Suunnittelemme syksyn ohjelmaa syyskuun alussa, kun tiedämme mitä voi toteuttaa ja mitä ei.

Suunnitelmissa on syksyn aikana retki, mutta sen toteutumiseta ei vielä ole tarkempaa tietoa. Kaikki riippuu ,miltä korona tilanne näyttää ja mitkä ovat viranomaisten päätökset. Toivotaan, että suurin osa on saanut rokotuksen
syksyyn menessä ja tilanne alkaa normalisoitua muutenkin.

Rse järjestää edustajakokouksen ja Rse:n 30- vuotis juhlaristeilyn silakkamarkinoiden aikaan 5-7/10. Risteily tapahtuu Helsingin risteilynä Gabriellalla. Lisätietoja saa Kaisa Lamulta 070-3432658, kaisa.lamu@gmail.com tai Eija Lindberg 08/6158348, eija@rskl.se
Viimeinen ilmoitautumispäivä on 3/9.

Voitte ilmoitautua seuralle 30/8-3/9 välisenä aikana. Sieltä saatte myös silloin tietoa hinnoista. Puh 073-6310362

Informatiota

Hei te ,jotka olette kävelleet, jättäkää kävelylaput Seuran postilaatikkoon torstaihin 4/6 mennessä. Lähettämme ne sitten eteenpäin Rskl:ään.

Seura on kiinni elokuun alkuun.

Katsotaan voidaanko aukaista  elokuussa.

Palaamme siihen kysymykseen ja muuhun kesänohjelmaan ensi Viikon jälkeen.

Toukokuu

Hei Seuran kiinniolo jatkuu. Juuri nyt emme tiedä kuinka kauan. Kaikki riippuu viranomaisten päätöksistä.

Hyvää kevään jatkoa ja kesän odottelua.

Maaliskuu

Hei

Seura on kiinni huuhtikuun loppuun asti. Toivotaan, että tilanne alkaa helpottua, mutta seurataan mitä viranomaiset sanovat tilanteesta jatkossa.

Seuran piha on edelleen kurainen  ja siellä on muutama parakki tähteellä. Korjausmiehet juoksentelevat edes takaisin tekemässä loppu töitä. Joten emme edes voi tavata pihalla kahvittelun merkeissä välimatkaa pitäen.

Kehuja Seuralle, voitimme "Kävellen kuntoon projektin", jonka RSE järjestää.

1. Upplands Väsbyn Suomi Seura 2762 rastia

2. Finspångan Suomi-Seura 2532 rastia

3. Skövden eläkeläisyhdistys Vipinä 2100 rastia

Jäsennemme Aino Katila voitti kolmannen palkinnon arpajaisissa.

Nyt on uusi kävelykampanja käynissä. 1/3-31/5 ajalla. Reipas puolentunnin kävely oikeutta rastiin kyseisenä päivänä. Yksi rasti päivää kohden. Jos teillä ei ole kävelylappuja, niitä saa Seuralta, ottakaa yhteyttä johtokuntaan. Tai tulostamalla sen Rskl:n sivulta. Täytetty laput jätetään Seuralle 4/6 menessä.

KEVÄTKOKOKOUS 15/4-21 KLO 17.00

Vain johtokunta paikalla fyysisesti. Jäsen ovat saaneet kokouspapetit e-postilla tai tavallisella kirjeellä.

Tärkeää,että vastaatte kysymyksiin.