Tammikuu

Hei kaikki. Tässä tammikuussa ei ole ollut niin paljon uutisoitavaa. Seuralla on toiminnat käynissä tavalliseen tapaan.

Helmikuussa onkin sitten muutakin ohjelmaa päivittäisten toimintojen ohella. Ensinnäkin voidaan mainita Rse:n järjestämä kulttuuriristeily 17-19/3 Helsinkiin. Matkalle viimeinen ilmoitautumispäivä on 14/2. Hyttihinnoista  ja matkaohjelmasta saa lisätietoa saa Seuralta.

Ystävänpäivänä 14/2 tulee Päivi Kaila seuralle pitämään luennon "Hyvän olon ja jaksamisen salaisuus" klo 11. Luennon jälkeen juodaan ystävänpäivä kahvit.

23/2 vietään Ruotsinsuomailaisten päivää soppasunnuntain merkeissä. Varsinainen päivähän on seuraavana päivänä 24/2. Mutta meille sopii paremmin viettää päivää jo sunnuntaina. Sopalle voi ilmoittautua viimeistään 20/2 menessä seuralle. Sopan hinta on 60 kr. Pieni muistutus, jos olet ilmoitautunut aterialle ja sitten et pääse tulemaan, ole hyvä ja ilmoita siitä Seuralle!