elokuu

Hei kaikki.

Elokuu on lopuillaan ja seuraelämä käynnissä. Kaikki toiminnat eivät vielä ole toiminnassa, mutta bingoa ainakin pelataan jo. Lentopallo ja kansantanssi harjoitukset ovat alkaneet. Jumpan alkua odotellaan josko ensiviikolla päästään käyntiin? Siis Seura on auki maanantaista perjantaihin 9-12.30 niin kuin ennenkin. Tulkaahan pistäytymään!

Sitten siihen Rosella matkaan. Matka tapahtuu tiistaina 17/9. Paikkoja on tilattu 40, juuri nyt on ilmoitautuneita 37 kpl, joten vielä 3 mahtuu mukaan. Kipinkapin ilmoittautumaan, muukan ilmoittautumis järjestyksessä.

Matka maksetaan pikinmiten Seuran tilille PG 127904-1. Ja matka maksaa jäsenille 404 kr/ per henkilö.
Bussi tulee noutamaan 7.30 Centrumista( Ica-Coop puolelta. Ajoissa paikalle!

Saavumme Samtorpsgårdille 8.45. Siellä saamme voileivän kahvin kera, ennen opastettua kiertoajelua.

11.00 Bussi Kapellkäriin
11.15 Laivaan- laiva lähtee klo 12.00

12.00 Buffe'

Laiva saapuu takaisin Kapellekäriin 17.30 ja kotimatka alkaa välittömästi.