Matkat

Lisätietoa matkoista: Rosella-matka tapahtuu sis 17/9 tiistaina, jos matkalle on tarpeeksi lähtijöitä (vähintään35). Matka on jo varattu ja se pitää perua 16/8.
Retki tehdään Samtorps Gård&Jakt tilalle, ja senjälkeen Rosellalla Maariainhaminaan ja takaisin. Laivalla syömme Buffe'n.
Matkanhinta on seuran jäsenille 404 kr ja ei jäsenille 704 kr. Matka maksetaan elokuunlopussa Seuran tilille. Otamme yhteyttä koskien maksua ja aikataulua, kun tiedämme onko tarpeeksi lähtijöitä, Seuralle voi ilmoitatua 12-16/8 välisenäaikana tai E-postilla: vartiainen_anni@hotmail.com

Parlamenttimatka(Silakkamarkkinat) 7-9/10 Mariellalla.
Ilmoitatutumiset Seuralle12/8 lähtien, sieltä saa enemmän informaatiota hyteistä, ohjelmasta ym. Viimeinen ilmoitatumispäivä on 29/8.