Huuhtikuu

Maaliskuu on lopuillaan  ja Seuralla on ollut vilkasta menoa. Parasta aikaa on osa eläkeläisporukasta kultuuriristeilyllä Helsinkiin. Joten seura on kiinni, vain Maija on pitänyt urhoollisesti jumpaa innokkaille kuntoilijoille.
Kalakerholaiset ovat olleet kalalla, ja saalistakin on tullut.

Sitten siirrymme huuhtikuun tapahtumiin.

5-6/4 on Suomen eduskuntavaalien ennakkoäänestyspäivät. Seuramme tilat ovat vaalihuoneistona. Perjantain äänestyspäivänä on seura suljettu muusta toiminnasta.
Ennakkoäänestyspäivät ovat siis: parjantai 5/4 klo 12.00-18.00

lauantai   6/4 klo 10.00-14.00

Vanhan perinteen mukaan siivoamme Norra Bergetin alueen 9/4 tiistaina klo13.00. Jos sää on huono,siirrämme siivouksen seuraavalle tiistaille 16/4 klo 13.00. Ainakin pulla kahvit saa siivouspalkaksi, mutta eiköhän sitä grillimakkaraakin ole tarjolla. Tulkaa mukaan siivoustalkoisiin.

Edellinen soppasunnuntai 24/2 oli onnistunut. Kolmisenkymmentä hernekeiton ja uunipannarin syöjää oli paikalla. Uusi soppasunnuntai on suunniteltu 14/4 klo 13.00. Silloin on tarjolla kalasoppaa, aterian hinta 60 kr. Viimeinen ilmoitatutumispäivä sopalle on torstai 11/4. Ilmoitautua voi Seuralle, puhelimella tai käymällä siellä ja ilmoittamalla paikanpäällä.

Perinteinen kevätrieha järjestetään lauantaina 27/4 klo 11.00-14.00. Tarkempaa tietoa tästä hieman myöhemmin.
Tukholman piirin eläkeläiset(RSE) järjestää Göta-kaanali retken 23/5 torstain.

Tämä matka on ohjelmaltaan samnlainen kuin aikaisemin tarjolla ollut matka Väsbyn suomalaisen Pro:n kautta. Matkan hinta on 500-600 kr, ja Suomi Seura avustaa eläkeläisjäseniään 100 kr. Mukaan pääse muutkin, jos paikkoja jää  mutta silloin matkan 850 kr.