Helmikuu

Tammikuu on jo lopuillaan, niin siirrymme Helmikuun tapahtumiin.
Viikottaiset tekemiset ovat entiset eli käsitöitä maanantaisin, seurustelua ja muuta avointa toimintaa tiistaisin, jumppaa keskiviikkoisin, bingoa torstaisin, leivontaa perjantaisin. Seuralle voi tulla käymään ilman, että osallistuu  viikkotoimintaan.
Olemme päättäneet kokeilla pitää Seuraa auki myös iltapäivisin  klo 14-18. Aluksi pidämme auki joka toinen tiistai 5/2 lähtien. Jos kävijöitä piisaa, ei ole mahdottomuus pitää auki pitempään joka tiistai. Tiistaisin on aikomus aloittaa tarinankerronta, joten kaikki innokkaat tarinoimaan. Ja mikä parasta Erkki Vittaniemi tulee kertomaan kirjoistaan 5/2 klo 13.00. Niin senjälkeenhän on hyvä aloittaa tarinan kerronta. Silloin pidämme Seuran auki 9-18, joten kenenkään ei tarvitse mennä kotiin välillä, jos ei halua.

16/2 on viimeinen ilmoittautumispäivä Rse:n kulttuurimatkalle. Matka tapahtuu Helsingin risteilynä 19-21/3. Seura avustaa jäseniä 200 kr. Lisä tietoa saa Seuralta ja sinne myös ilmoittaudutaan.

24/2 sunnuntaina  klo 13.00 vietämme Seuralla Ruotsinsuomalaisten päivää ja laskiaista. Hernekeittoa ja uunipannukakkua on tarjolla. Ateriain hinta 60 kr. Seuralle ilmoittautumiset viimeistään 20/2.

Kala-ja luontokerho kokoontui sunnittelemaan kevättalven ohjelmaa. Pilkkikausi ei vielä ole oikein päässyt käyntiin heikkojen jäden vuoksi.
mutta kun jäät kantavat suunnitteila on yhdistetty pilkki -ja grilliretki.
Ajankohdasta parempaa tietoa myöhemmin.