Syyskuu

Hei pitkästä aikaa.
Syyskuu on menossa, vaalit ohi. Toivottavasti moni kävi äänestämässä, ettei tarvitse valittaa tuloksesta.Tulos on se mikä on ja siihen on tyytyminen.
Seura on ollut auki elokuun alukupuolesta lähtien normaalisti maanantaista perjantaihin 9.00-12.30. Käykäähän tutustumassa toimintoihin ja tuomassa uusia tuulia.
Syyskuussa onkin paljon taas tarjolla, kaikki ei tapahdu Seuralla.19/9 on kirjailijavierailu kirjastossa klo 19.00 Leo Ylitalo kertoo kirjastaan Banaanitalo.Kirja kertoo käsittääkseni Sundbybergin Maraboun ajoista. Tulkaa kuntelemaan ja keskustelemaan.
20/9 on avoin neuvonpito uudesta vähemmistölaista. Tilaisuudessa voit kertoa omat mielipiteesi, mikä on sinulle tärkeää vähemistöasioissa.Tämä tilaisuus on klo 18-20 Messingissä, ruokasalissa.
29/9 klo 11-14 perinteinen syysrieha.
Tapahtuma on Seuralla, "leikitään", grillataan, seurustellaan kahvikupin äärellä tai ilman. Mahdollisuus ostaa kotiin viemisiksi kotileivonnaisia.

Muistutus syyskokouksesta 28/10 klo 13.00 lisäinformaatiota myöhemmin.

Seuralle on tulossa lattiaremontti. Koska se alkaa, ei ole vielä tiedossa, mutta ei syyskuun aikana. Remontin aikana on Seura kiinni.
Ja muistattehan, että se puhelinnumero on nykyisin 073-6310362