Huuhtikuu

Hyvää huuhtikuuta. Aurinkokin on alkanut paistamaan ja lumet hävinneet, eli kevät tulee sittenkin.

Vaikka lumet ovat sulaneet, niin jäät tuntuvat olevan vahvoja, kun kala ja luonto kerhon pojat uskalsivat pitää pilkkikilpailun vielä 7/4. Samana päivänä oli Teuvon ja Adelen konsertti, joka veti salin täydeltä kuulijoita.

21/4 on siivouspäivä. Silloin kokoonnumme Norra Bergetille keltaiselle talolle. Siellä saamme kartat ja työtehtävät, siivous alue on Norrabergetin metsä. Siivouksen jälkeen grillataan ja juodaan pulla kahvit.

28/4 on perinteinen Kevätrieha Seuralla klo 10-14.
Mölkyn peluuta, tikanheittoa, grillausta, seurustelua ym.Samalla voit ostaa vapuksi simaa ja munkkeja. Ennakkatilauksen voit tehdä Seuralle 08/59080509.

Eckerö- matkalaiset ovat saaneet aikataulun matkasta ja se on myös Seuralla.
Maanantai 16/4 on viimeinen ilmoittautumispäivä, jos vielä haluaa mukaan. Ilmoittautua voi Seuralle tai Tuulalle 070-3978111. Matka tapahtuu 8/5.

Mauritzbergin matkaa sunnitellaan,mutta se jää syksylle.

Sitten vielä yksi tärkeä asia seuran puhelin on sanottu irti. Viimenen päivä käytössä on 6/5. sen jälkeen on uusi puhelinnumero, mutta vielä emme tiedä sitä. Ilmoitamme heti, kun saamme tietää. Meidän puhelinliittymä on aivan liian kallis, siksi tämä vaihto.