Hyvää alkanutta vuotta 2018!
Toivottavasti vuosi on alkanut hyvin.

Emme vielä ole ehtineet suunnittelemaan tarkasti vuoden ohjelmaa. Mutta teatteria ja konserttia olemme hahmotelleet. Ja tietenkin perinteiset kevät ja syysriehat. Mahdollisuuksien mukaan jatkamme suosittuja soppasunnuntaita.Mehän emme syöneet perinteistä jouluateriaa, vaan päätimme pitää kinkunsulatus aterioinnin Loppiaisena. Siihenkin on kiitettävästi ilmoittautunut osallistujia joululomasta huolimatta.
Tätä seuraava tapahtuma on Suomen presidentin vaalin ennakkoäänestys 18-20/1 klo 12-18 Seuralla. Seura on suljettu näinä päivinä muulta toiminalta.Teille, jotka olette tulossa äänestämään, vähän ohjeita missä sijaitsemme.

Tilamme ovat keltaisessa kerrostalossa Björkvallavägen 10:ssä talon takapuolella Väsbyn koulua vastapäätä.
Samassa talossa sijaitsee Mirjams atelje' ja Punaisen ristin kirpputori Kupan.Kupan on myös takapuolella, Mirjams atelje' kulmassa etupuolella.Olemme Centralvägenin ja Väsbyvägenin välissä. Väsbyvägenillä on Punaisenristin kyltti talomme kulmassa, siitä raput alas, ja olette perillä.Parkkipaikkoja on rajoitetusti kummankin ison tien varella. Asemalla on paikallisjuna parkkipaikka ja centrumissa iso parkkipaikka. Sekä asemalta, että centrumista on suunnilleen yhtäpitkä matka tiloihin. Jos tulee junalla tai jättää auton asemalle kannattaa kävellä Centralvägeniä pitkin entiselle Kulturhusille, siinä sijaitsee Nya Konditoria.Sitä vasemalle talonpäädystä tulee kävelytie perille. Centrumista päin tietenkin oikealle, voi kävellä myös Väsbyn koulun pihan läpi. runsasta äännestysosallistumista!

Seura aukeaa toiminnoille taas 8/1 klo9.00