Syksy

Syyskokous pidetty hyvässä hengessä kuten aina. Uusi johtokunta saatu kokoon, nimet tulevat myöhemmin. Jäsenmaksut pysyvät ennallaan.Paljon oli hyviä ehdoduksia ensi vuoden toiminnaksi. Olen tosi iloinen, suunnittelukokouksen antiin.
Kokouksessa ottettiin esille myös Kekri. Päätettiin pitää "pikkukekri" 11/11 klo 14.00. Eli silloin on lammaskaalisoppa keitetty lisukkeineen. Ateriana hinta 70 kr.
Päätimme myös, että emme pidä jouluruokailua joulukuussa. Kaikilla on niin paljon menemisiä ja tekemisiä joulukuussa. Joulumyyjäiset ovat kuitenkin
16/12 klo 10 lähtien. Koko joulukuun ajan on myös joulutavaroita myynnissä.
Päätimme jouluaterian sijasta järjestää Loppiaisaterian 6/1-2018. Palamme myöhemmin mitä syödään jne.
Tässä tärkeimät kuulumiset tällä hetkellä.

Kekri

Sairastapauksen vuoksi on Kekri peruttu 28/10.
Ilmoitamme täällä sivulla, jos on mahdollista pitää myöhemmin.

Muistakaa tiistain suunnittelukokous klo 11.00.
Ja syyskokous sunnuntaina 22/10 klo 13.00

Seuralta

Syysrieha pidetty, vähän oli harmaa sää, muttei onneksi satanut. Säästä huolimatta oli ihan mukavasti porukkaa. Hilkka , Aili ja Seija olivat jo anivarhaisella paistamassa pullaa ja munkkeja "riehujille". Ne tekivätkin hyvin kaupanssa sekä kahvilla että kotiinviemisinä. Karjalanpiirakat olivat myös kysyttyä tavaraa. Niitä sai myös munavoilla kahville.

Ja tikkakisan tuoksinassa, käytiin tankkaamassa grillimakkaralla. Kisa olikin taas kova,oikein tasokas. Toisesta tilasta piti oikein käydä uusinta kierros, ennenkuin palkintosijat ratkesivat. Naiset ratkoivat palkintosijat suoraan, ilman uusintoja. Tulokset julkaistaan info lehtisessä. Myös pari mölkkykisa oli tasokas. Koskaan ennen ei ole neljää paria tai yksittäistä heittäjää saanut 50 pistettä samanaikaisesti. Joten mölkyssäkin piti ratkaista voittaja uusinta heitolla.
Kaiken kaikkiaan päivä oli mukava, täynä seurustelua ja leikkimielistä peluuta. Odottelemme kevätriehaa innolla. Mölkkyä kyllä voi pihalla pelata muuloinkin, jos innostaa, pelivälineet löytyvät seuralta.
Seurustelun lomassa päätettiin soppasunnuntaista. Se on 15/10 klo 13.00, kalasopan merkeissä. Samalla pidetään laulutuokio 100- vuotiaalle Suomelle.Katsotaan mitä suosittuja lauluja laulelemme Suomelle. Yritämme hankkia eri laulunsanoja, joista sitten voi valita mieleiset laulut. jos saamme kymmenen eri laulua, lähetetään ne sitten Tukholman piirille. piiri kokoaa suosituimista lauluista sitten vihkosen.
Muistakaa suunnittelukokus 17/10, se on tärkeä kokous.