Syksy

Hei ja tervetuloa takaisin kesälomilta. Toivottavasti aurinkoakin on saatu, eikä vain kylmää ja vesisadetta.
Seura on ollut auki jo muutaman viikon, ja toiminnat ovat pikku hiljaa entisellään.
Syksy on vilkasta aikaa niin Seuralla kuin muuallakin kunnassamme. On monen moista tapahtumaa Suomi-100 juhliin liittyen. Närpiön musiikkikuoro ja paraati- tytöt esiintyivät jo 26/8 Väsbyyssä, aloittaen näin syksyn juhlat. Oli tosi mahtava esiys. Samalla viikonlopulla oli kaupungissa kolmipäiväiset juhlat monimuoitoisine ohjelmineen.

Meillä syksy jatkuu 9/9 retkellä Waxholmin linnalle ja Ahvenanmaan risteyllä. Matkalle on oikein mukavasti lähtijöitä.
Seuraavana viikonloppuna onkin jo Rskl:n 60-vuotis ja konferanssi risteily.Paikkoja voi kysellä varmaan vieläkin suoraan Viking lineltä,koodi Rskl-60.

23/9 on Seuran perinteinen syysrieha klo 10-14. Tämä tapahtuma on avoin kaikille.
Sääntömääräinen syyskokous pidetään sunnuntaina 22/10 klo 13.00. Esillä sääntömääräiset asiat mm. uuden johtokunan valinta vuodelle 2018. Ehdoduksia voi jättä suljetussa kirjekuoressa vaalivaliokunnalle Seuralle. Tämä helpottaa kovasti vaalivaliokunnan työtä.

Ennen tätä kokousta on pidettävä suunnittelukokous. Se on 17/10 klo 11.00. Tämä kokous on myös avoin kaikille Seuran jäsenille. kokouksessa suunnitellaan ensivuoden toimintoja. Toivotaan runsasta osanottoa ja hyviä ehdotuksia.
Perinteinen Kekri juhla on 28/10 klo 13.00. Aterialle ilmoittautuminen viimeistään tiistaina 24/10 Seuralle.
Soppasunnuntait ovat vielä suunnittelun alaisia.