Tapahtumia lähiaikoina.

Waholmin matka peruuntunut toukokuussa, emme saaneet bussia.
Uusi päivämäärä 9/9, sama ohjelma ja sama hinta, edellyttäen ,että saadaan 35 matkallelähtijää. Muuten hinta nousee. Ajankohta valittu, jotta pitkällä kesälomalla olijatkin ehtisivät mukaan. seuran jäsenille 400kr,muille 634 kr. Il oittautua voi Seuralle ,siellä käydessä tai soittamalla.Tai e-postilla info@suomiseura.net, vartiainen_anni@hotmail.com, maijaann@gmail.com. Kerro kansalaisuutesi ja syntymävuotesi ilmoituksen yhteydessä.
Lisää infoa maksamisesta ym Seuralta.

22/4 Pesäpallokauden avajaiset Tukholmassa Zinkenstammin urheilukentällä. Joukkueet tulevat Suomesta, tapahtuma kuuluu Suomi-100 juhlaan. Naisten ottelu alkaa 12.00 ja miesten 15.00. Selostajana Kai Kunnas.

23/4 Siivouspäivä Norrabergetillä. Tapaamme siellä klo11.00. Kartat, roskasäkit, keräyskepit jaetaan paikan päällä. Ota omat siivoushanskat, ja jos sinulla on "roskapihdit" mukaan. Nää kepit eivät ole kovin hyviä roskan keräyksessä. Siivouksen jälkeen grillataan ja juodaan pulla kahvit. Tervetuloa tekemään Väsby siistiksi. Seura saa tästä kunnalta palkkion.

29/4 Perinteinen Vappurieha Seuralla klo 10-14
Heitetään tikkaa, pelataan Mölkkyä, vastaillaan kimurantti lintuaiheisiin kysymyksiin. Seurustellaan, grillataan, juodaan munkki kahvit tai simaat. Samalla voit ostaa simaa ja kotileivonnaisia Vapuksi kotiin viemiseksi.

13/5 Sinivalkoiset sävelet konsertti klo17.00. Konsertin jälkeen tauko ja sitten alkavat juhlatanssit klo19.00. Dynamo orkesteri tansittaa.

Konsertti on ilmainen Upplands Väsbyn Suomi Seuran jäsenille.

Liput: Konsertti 50 kr, tanssit 120 kr. Yhteislippu 150 kr

14/5 Perinteinen suomalainen äitienpäivä alkaa klo 14,00 Vilundn kirkossa ja jatkuu ohjelmalla Vilundan seurakuntakodissa. Ohjelman jälkeen kahvitus ja äitien kukitus.