Joulu

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta !

Kiitos kuluneesta vuodesta.

Seura on joululomalla nyt. Avaamme jälleen 11/1- 2016 klo 9.00

Seura

Eilen illalla on tehty päätös, että jäämme Björkvallavägen 10 tiloihin. Eli emme muuta takaisin Dragonvägenille. Ne tilat ovat aivan liian kalliit meille ja epäkäytännölliset. Tiloissa on pelkkiä ikkunoita, jotka ovat jo rikottu, vaikkei siellä ole edes toimintaa. Väsbyhem remontoi Björkvallavägenin tiloja meille, mutta remontin ajankohtaa emme tiedä vielä. Palaamme myöhemmin yksityiskohtiin.

Joten toimintamme jatkuu entisellään nykyisissä tiloissa 9.00-12.30. Eläkeläisillä on joka päivälle jotakin ohjelmaa, soitelkaa ja kyselkää ohjelmasta. Käykää Seuralla, jos ei muuta niin kahvittelemassa.

Joulukuussa on muutakin ohjelmaa kuten jouluaskartelua 14/12 klo 15.00. Joulumyyjäiset 18/12  klo 10-16. Voit tilata joululaatikot ja leivonnaiset etukäteen ,varmistaaksesi niiden saannin. Ja samana päivänä iltasella on pienet "joulujuhlat" klo 18.00 ilmoittautumiset viimeistään 15/12 Seuralle.