Kokous

Kaikki jäsenet ovat tervetulleita 2/12 klo 17.00 Seuralle Björkvallavägen 10. Silloin on Seuran johtokunnan kokous ja kokouksen asialistalla on ensimmäisenä muutto kysymys.  Tässä kokouksessa pitää päättää mitä teemme muuton suhteen, jos tulee äännestys ja äänet menee tasan, johtokunta päättää. Valtakirjalla ei voi äännestää vaan täytyy olla paikanpäällä.

Seura

Seura on suljettu 24,25 ja 26/11 Jouluristeilyn takia, avattaan jälleen perjantaina 27/11.

Itsenäisyyspäivän juhlaa juhlitaan poikkeukselliseti jo 5/12 lauantaina. Ensin Vilundan kirkossa klo 14.00 ja sen jälkeen juhla jatkuu Vilundan seurakuntatalolla 14.30 ohjelmalla ja kahvihetkellä. Tervetuloa.

Marraskuu

Hei. Marraskuu on alkanut vaikkei lämpötilasta uskois. Syyskokoukset on pidetty. Pääseuran kokouksessa oli antoisaa keskustelua seuran tulevaisuudestavarojen hankinnasta ja vapaehtoisista työntekijöistä. niistä lisää tuonempana. Kokous päätti nostaa jäsenmaksuja esivuoden alusta. Perhe 350, aikuinen 250, eläkeläinen 200 ja lapset sekä opiskeliat 50. muutosta tai näihin tiloihin jäämisestä ei ole vieläkään tietoa.

Mutta sitten iloisempaan asiaan vihdoinkin on Kekri-juhlan aika 14/11 lauantaina klo 13.00. Aterian hinta on 80:kr. Ilmoitukset seuralle tiistaihin 10/11 mennessä. Tavattaan Kekrissä!