Vaalit

No niin nyt on sitten ennakkoäänestys pidetty.Ihan mukavasti kävi äännestäjiä. Hieman kritiikkiä tuli siitä ,että joillekin oli vaikea löytää paikalle. Ja toiset sanoivat ,että ei mitään ongelmia. Oli vähän sääli etteivät opasteet ja Suomen liput saaneet olla rauhassa näyttämässä tietä. No jollakulla on nyt sitten Suomen lippuja varastossa. Seuraavat pippalot ovat Kevätrieha. Ne pidetään perinteisin menoin 25/4. Simaa ja munkkeja on tarjolla ja kotiin viemisiksi. Tikkakisa ja Mölkkypeli tietenkin. Tervetuloa seurustelemaan ja tekemään ostoksi Vapuksi.

Vaalit

Hei tänään alkaa ennakkoäänestys Suomen eduskuntavaaleissa.

Tänään perjantaina voit äänestää 14-18 ja huomenna lauantaina 10-14 Upplands Väsbyn Suomi Seuralla.

Jos et ole saanut äänestyskorttia voit äänestää silti, ota mukaan henkilöllisyystodistus!Passi,ajokortti esim.

Äänestyskortti täytetään paikanpäällä.

Olemme uudessa paikassa Björkvallavägen 10 talon takapuolella vastapäätä Väsbyn koulua. Asemalta n 500-600 m, samoin Centrumista. Parkkipaikkoja on rajoitetusti.

Kävellen joko Centralvägeniltä tai Väsbyvägeniltä, suoraan kävelytietä pitkin. olemme samassa talossa kuin Punaisen Ristin Kirpputori Kuppan,(keltainen talo).