Maaliskuu

Maaliskuu on lopuillaan.Kevätkokoukset pidetty. Pääseuran kokouksessa oli keskustelua tulevaisuudesta. Tulevaisuus näyttää tälläiselta, että muutamme takaisin entisiin remontoituihin tiloihin. Vielä ei ole tietoa ,milloin pääsemme muuttamaan.Kävimme keskustelua myös onko mitään järkeä pitää tavallaan kahta "seuraa", vaikka toinen onkin vain jaosto. Mutta tämä kysymys jäi vielä hautumaan.

Viimen sunnuntaina oli taas soppalounas. Seuraava soppalounas on 19/4, silloin on tarjolla lohikeittoa lisukkeineen, hintaan 50 kr.

Huomenna 25/ 3 on vohvelipäivä, sillon on seuralla tarjolla vohveleita kermavaahdolla ja hillolla.

Ja siitä Ahvenanmaan kultturimatkasta olemme saaneet hyvän tarjouksen Viking lineltä. Mutta se edellyttää 35 henkilöä matkalle. Tarkkaa hintaa emme voi vielä kertoa, mutta palaamme siihen lähi aikoina. Matka alkaa bussikuljetuksella Kapellkäriin, sieltä Rosellalla Ahvenmaalle ja siellä kiertoajelu nähtävyyksiä katsellen oppaan avustuksella (bussilla). Kuljetukset ,sisäänpääsymaksut,brunch laivalla, kahvit maissa kuuluvat hintaan. Matka on tarkoitus tehdä 30/5. Ja nyt sitten vaan ilmoittautumaan seuralle 08/59080509 tai e-postilla info@suomiseura.net.

Eduskuntavaalien ennakko äänestyskin lähestyy 10 ja 11 huuhtikuuta voi Suomi Seuralla äänestää.

Soppalounas

22/3 klo 13.00 ols taas aiak soppalounaalle. Sillon on tarjolla kanakeittoa lisukkeineen hintaan 50 kr. Tule sopalle ja seurustelemaan Seuralle.Ilmottautumiset viimeistään torstai-iltana sähköpostilla info@suomiseura.net.

Keskiviikkona on seura suljettu parlamentti matkan takia. Torstaina ja perjantaina auki 10-12.