Puhelin

Ihmeiden aika ei ole vielä ohi. Medän puhelin toimii vihdoinkin! Mutta kyllä kesti yhden kaapelin vetäminen....Eli nyt voitte soittaa ja kysellä kuulumisia, tapahtumia ja onko Seura auki vai kiinni. 08/59080509

Kekri

Perinteinen Kekri-juhla 8/11 lauantaina klo 14.00 . Viimeinen ilmoitautumis päivä 6/11. Ilmoitautua voi sähköpostilla vartiainen_anni@hotmail.com tai puhelimella 070-7507143 Anni, 070-7786551 Maija, 070-4401789 Eeva.

Ja vielä kerran Seura on nyt uusissa tiloissa Björkvallavägen 10, sisäänkäynti on talon takapuolle. Ei siellä mistä talon asukkaat menevät sisään, niissä ovissa on porttikoodit. Meidän tilojen vierässä on "Nattvandrareiden"tilat ja sitten on Punaisen ristin tilat ja kirppis. Meidän ikkunoista näkyy Väsbyn koulun seinät. Meille pääsee kävelemällä Centralvägeniltä suoraan Folkethusin ja uusien talojen välistä kävelytietä pitkin.Tiistaisin ja torstaisin siellä on kyltti,joka näyttää Punaiselle Ristille,niin sitä kohden. Väsbyvägenin puolelta tulee myös kävelytie meille, siinä on raput,mutta niitä voi vältää kiertämällä koulun pihan kautta. Parkkipaikkoja on rajoitetusti ja ovat usein miten varattu. Hugo Sabelin torilta koulun pihan läpi pääsee meille myös. Oven pielessä on postilaatikko, jossa lukee Suomi Seura, sekä ikkunoissa mainoksia. Käykää ihmeellä siellä,toiminnat jatkuvat entisenlaisena. Ja myynissä on käsitöitä ja kirpputoritavaraa niinkuin ennenkin, ja kahviakin saa!

Ja pidetään peukkuja,että ihmeiden aika ei olisi vielä ohi, vaan meillä olisi toimiva puhelin ensi viikolla. Ilmottelen täällä ,heti kun se toimii.