Loma

Suomi Seura on kesälomalla 9/6-8/8. Seura saattaa olaJ joitakin yksittäisiä päiviä auki myös loman aikana,mutta niistä ilmoitetaan Seuran ikkunassa.Jos on kiireelistä asiaa, ottakaa yhteyttä johonkuhun johtokunnan jäseneen. Kyllä joku meistä varmaan on paikanpäällä. Avataan jälleen 11/8. Muutopakkaukset ovat silloin täydessä käynnissä. Meidän on muutettava elokuun loppuun menessä. 1/9 lähtien meidät löytää Björkvallavägen 10.stä. Meidän uudet tilat ovat Väsbyn koulua vastapäätä. Tammikuun aikana on päätettävä, jäämmekö sinne vai muutammeko remontin jälkeen takaisin entisiin tiloihin.

Kansantanssiryhmä Kitkaa etsii uutta ohjaajaa syksystä lähtien. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä suoraan heidän puheenjohtajaansa Eino Ylä-Korpeen

070-0360053, eino.ylakorpi@gmail.com, tai Anna-Liisa Bäck 070-9181530

annaliisa.back@gmail.com