Seuran kuulumisia

Vuosi on vierähtänyt käyntiin, tammikuu jo takanapäin. Toiminnat ovat täydessä käynnissä. Seura on auki maanantaista perjantaihin 9.00-12.30 ja tiistaisin 16-19. Tiistai-illan aukioloaika voi joskus vaihtua toiseen päivään, jos"Iloisilla leipureilla" on tilaus, johon leivotaan toisena päivänä.

Toimintoihin kuuluu kansantanssia,lentopalloa,bingoa,käsitöitä, teatteria,leivontaa, ruuanlaittoa, bingoa, kortinpeluuta, kulttuurikotia ja tietenkin seurustelua.

Jos kiinnostusta on aloitetaan jumppa,esim keppijumppa.Mitenkäs on tanssikurssin laita, olisiko halukaitta kurssille? Entäpä kirjoituspiiri,runot tai novellin kirjoittaminen? Kaikkea tätäkin voi harrastaa, jos vain on kiinostusta. Ottakaa yhteyttä Seuralle, jos haluatte aloittaa kyseisiä asioita. Kaikeen toimintaan tarvitaan osanottajia, hyvä vetäjä sekä paikka. Sitten vielä tietokonekurssiin, kysyntää sinne on ollut kiitettävästä. Mutta nyt on osoittatun ,että kursseilta on jäänyt pois paljon osanottajia. Ainahan sitä käy niin, ettei joka kerta voi olla mukana,ei se haittaa. Mutta kun on ilmoittautunut ja sitten tietää,ettei voi osalistuakkaan,olisi hyvä ollut ilmoitaa sitä Seuralle, jotta tilalle olisi voinut tulla joku toinen ilmoittautunut.

Ja sitten vielä lopuksi muistutus, että tämä vuosi on juhlavuosi, 50-vuotta tulee lokakuussa täyteen. Juhlien suunnittelu täydessä käynnissä, juhlapaikka vaan on vielä avoin. Vanhaa"folkethusia" ei ilmeiseti ole olemassakaan syksyllä ja uutta ei ole rakenettu. Mutta eiköhän tää juhlapaikkakin saada järjestykseen.

Vielä yksi asia tiistaina 12/2 on laskiaistiistai,sillon olisi Seuralla 17-19 laskiaspulla kahvit tarjolla.