Toiminnat ovat jo hyvin käynnissä. Tietokonekurssitkin vasta-alkajille ja jo osaaville on saatu käyntiin. Jos on vielä halukkaita kurssille ottakaa yhteyttä seuralle, niin ehkä voidaan aloittaa uusia kursseja.

Seuravana vuorossa on perinteinen syysrieha 29/9 klo 10- 14 seuralla.

Ja 14/10 sunnuntaina on valtakunnallinen kävelypäivä, johon Suomi Seuralla on ollut tapana osallistua. Niin myös tänä vuonna. Lähdemme kävelylle klo 12.00 seuralta. Kävellään noin tunti, jokaiselle sopiva matka ja tahti. Voi kävellä sauvojen kanssa tai ilman,miten kukin haluaa. Kävelylenkin jälkeen palataan seuralla,missä nautitaan soppa-ateria+ kahvi.Ilmoittautua voi seuralle,jotta tiedämme ,kuinka paljon soppaa keitetään.Aterian hinta 30 kr.

Syyskokouksetkin alkavat lähestyä. Ensin on eläkejaoston kokous 6/11 klo 11.00.

Ja pääseuran kokous 10/11-12 klo 12.00. Kokouksen jälkeen on perinteinen

Kekri-ruokailu.Ruokailuun voi ilmoittautua seuralle viimeistääntiistaina 6/11, ruokailun hinta on 70 kr.

Tässähän näitä asioita tulikin muistettavaksi.