Kesäloma

Hei kaikille.

Nyt on aika panna pillit pussiin vähäksi aikaa eli on kesäloman aika. Seura on suljettu 4/6-2/9 välisenä aikana, Avataan jälleen 3/9 klo 9.00. Jos on kiireelistä asiaa, ota yhteyttä johonkin johtokunnan jäseneen.Joku meistä on aina paikalla täällä.

Toimintakausi loppui Väsbyy festivaaliin kaatosateessa.Kiitos kaikille työntekijöille.Saimme siirtyä vesisateesta ensin Lean luokse Syhörnaan ja sieltä  lämpimään Kulttuuri talolle. Ilma karsi tietenkin käviämäärää.Mutta kyllä muutama ihminen oli uskaltautunut  ulos ja sai meiltä mukaansa karjalanpiirakoita ja pullia.

Syyskaudesta sen verran jo, että perinteinen Syysriehan päivämäärä muuttuu syyskuun lopulle. Uusi päivämäärä ilmoitetaan heti,kun se on tiedossa.

Ja Kitkan harjoituspaikka muuttuu Optimusvägenille ABF:n tiloihin,pelisaliin. Harjoitukset ovat maanantaisin 18.30-21.00, 3/9 lähtien.

Ja tietokonekurssit alkavat myös syyskuussa. Maantaisin 10/9 klo 9.30-12.30 vastaalkajat 6 kertaa. Ja jatkokurssi keskiviikkoisin 6 kertaa klo 16.30-19.30 alkaen 12/9. ottamme ilmottautuneisiin yhteyttä ja varmistamme alkamispäivän.

Oikein lämmpöistä kesä ja kesälomaa teille