Uutisia seuralta

Hei vaan kaikille ja hyvää "kesän" jatkoa tai alkanutta syksyä, miten sen itse kukin kokee. Ainakaan me Itä-Suomessa lomamme viettäneet tai muuten siellä oleskelleet, emme voi valittaa, että olisi ollut kylmää! Mutta muistellaan tätä harvinaista hellekesää ensi talvena, jos siitä tulee yhtä ankara kuin viimen talvi.

Seurakin on palannut kesälomilta ja toiminnot alkeneet tai alkavat seuraavien viikojen aikana. Lentopalloilijoilla ja Kitkalaisilla on ongelmia harjoitustilojen kanssa. He heivät voi vuokrata tiloja Ruotsinsuomalaiselta koululta,koska Stena on ottanut Ekebon kokonaan itselleen.

Kitkan ensimmäiset harjoitukset ovat 29/8 klo 16-19 ABF:n tiloissa Optimusv. 12 Uppl.Väsby.Jatkuvatko ne siellä vain jossain muualla siitä saa tarkempaa tietoa Anna-Liisalta 08/59083677

Lentopalloilijat neuvottelevat pelipaikasta. Ahovallin Raimolta saa tarkempaa tietoa missä pelataa ja milloin, 08/59087849

Teatteriryhmä Kipinä aloittaa harjoitukset 8/9-10 klo 12.30 seuralla.

Kulttuurikoti-opintopiiri kokoontuu ensimmäisen kerran 25/8 klo 16.00 myöskin seuralla ja aiheena on Kekri-juhlat.

27-28/8 on Syysrieha seuralla ja sen pihassa klo 10-15. Myynissä vohveleita, leivonnaisia, kahvia, grillimakkaraa. Kirpputori. Mölkyn ja boulen peluuta ja tikkakisa mm. Tervetuloa seurustelemaan,pelaamaan ja tekemään ostoksia.

Ja tanssimaankin pääsee, 30/10-10 on perinteiset kymmenennet Tangokarnevaalit Kulttuuritalolla(ent.Folkethus). Pistäkää päivämäärä korvan taakse tai allakkaan ylös.

Sääntömääräinen syyskokous seuralla 14/11-10 klo 13.00

Sitten pieni pyyntö teille jäsenille.Lähettäkää sähköpostiosoite,jos teillä on joko puheenjohtajalle tai seuran postiin info@suomiseura.net.Lähettäisimme mielellämme lehden kustannussyistä sähköpostilla, kaikille  kenelle vaan voisimme.