Kesäkuu

Hei kaikille!

Seuran kiinniolo jatkuu.
Katsotaan ja kuulostellaan, voidaanko avata elokuussa.

Koska kaikki on niin epävarmaa, on syskuulle suunniteltu Ahvenmaan matka
peruttu.
Suunnitellaan uusiksi, kun tiedämme mihin suuntaan tilanne kääntyy.

Oikein hyvää kesää kaikille!

Toukokuu

Hei vaan, toukokuussa ollaan. Vappu oli ja meni hiljaisissa merkeissä.
Tiedän, että moni kaipasi "kevätriehaa".
Toivotaan, että voidaan vietää ensi vuona!

Seura on toistaiseksi suljettu!
Emme tiedä milloin voimme avata taas.

Pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne.

pääsiäinen

Hyvää pääsiäistä, vallitsevista olosuhteista huolimatta!

Sivulla on ollut päivitysongelmia. Eli,jos heti ei tule päivityksiä, ne johtuvat teknisestä viasta.

informaatiota

Suomi Seura on suljettu koko huuhtikuun! Näin ollen myös "Kevätrieha" on peruttu.

Huuhtikuulle suunniteltu matka on siiretty syyskuulle, jos tilanne on rauhoittunut syksyyn mennessä.

Nyt voitte esittää toivomuksia soittamalla, sms:llä tai meilillä Tuula Tervakoskelle tai minulle(Anni), mihin haluatte.
Enemmistön päätöksen mukaan mennään. Matkan tarkaa ajankohtaa ja hintaa emme voi vielä ilmoittaa. Matkan toteutuminen riippuu myös siitä onko tarpeeksi lähtijöitä(35).

Vaihtoehtoina on:

Norrtelje Brenneri
Ahvenanmaan satojuhlat. Ne ovat 18-20/9, kyse on vain päivän retkestä.

Joku muu retki, ehdota.
Ja kyse on siis  päivän reisusta, joko ensin maissa tällä puolella ja sitten Rosellalla edestakaisin Marianhaminaan.
Tai retki Maarianhaminassa.

Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne!

Hei
Suomi Seura on suljettu aluksi kaksi viikkoa eteenpäin (17-29/3). Vuosikokous 22/3 on peruttu.

Seuraamme tilannetta, mitä informaatiota tulee viranomaisilta ja toimimme niiden ohjeiden mukaan. Päivitämme kotisivua, heti kun jotain uutta ilmenee.

Te ,jotka olitte ilmoitautuneet Helsingin risteilylle, ottakaa yhteyttä Tuula Tervakoskeen.  Antakaa tilinumeronne hänelle, jotta saatte matkan hinnan takaisin.

Siis kaikki matkat on peruttu. Helsingin risteily, että huuhtikuulle suunniteltu Norrtelje Brenneri yhdistetty Rosella risteily.

Jälkimmäinen risteily siirretty syksylle, ajankohta avoin. Kaikki riippuu juuri nyt siitä, mihin tämä virus-epidemia kääntyy.